18 Mart 2024

Halkın Bakkalı rafları çeşitleniyor

Halkın Bakkalı rafları çeşitleniyor

Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı marketlerinde satışa sunulan ürünler gün geçtikçe çeşitleniyor. İzmirli markasının Karakılçık Tarhanası ve İzmirli Yumurtalı Tagliatelle makarna ile Halkın Sütü Keçi-Koyun Lor Peyniri raflarda yerini aldı.

İzmirlilere kaliteli ve sağlıklı gıdayı ulaştıran Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı marketleri raflardaki ürün çeşitliliğini artırıyor. Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı şubelerinde, karkas et ve et ürünlerinin yanı sıra kooperatif ürünlerinden oluşan gıdalar da tüketicilerinin beğenisine sunuluyor. Yeni çeşitlerin her geçen gün raflarda yerini aldığı marketlerde, son dönemde “İzmirli Tam Yağlı Koyun Yoğurdu”, “Halkın Sütü Lor Peyniri”, “Halkın Sütü Salamura Tulum” peyniri gibi ürünler satılmaya başlanmıştı. Marketlerdeki çeşitliliği artırma çalışmaları doğrultusunda yeni ürünler de yerini aldı.

Üç ürün daha raflarda

İztarım’ın 100. Yıl Bayındır Süt İşleme Tesisi’nde üretilen et ve süt ürünleri Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı marketlerinde satışa sunuluyor. “Halkın Sütü Keçi-Koyun Lor Peyniri” satışa sunulan yeni ürünlerden birisi oldu. İzmirli markasına ait gıda ürünleri de Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı şubelerinde satılıyor. Kaliteli ürünleri ile dikkat çeken İzmirli markasının iki ürünü; “İzmirli Karakılçık Tarhana” ve karakılçıktan üretilen makarna çeşidi “İzmirli Yumurtalı Tagliatelle” de raflarda yerini alan diğer ürünler. Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı marketlerinde et ürünleri başta olmak üzere sütten yoğurda, peynirden makarnaya birçok çeşit ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı şubelerinin adresleri: https://www.instagram.com/p/C4aFkibNpVq/?img_index=4

İzmirli ürünlerine ulaşabileceğiniz e-ticaret sitesi: www.izmirliden.com

Paylaş:
sharer facebook icon sharer twitter icon sharer linkedin icon Sharer email icon